Kickoff- & teambuildingsaktivitet i Göteborg

Kreativt samarbete

Genom enkla och lustfyllda samarbetsövningar öppnas deltagarnas tankebanor upp.  Gruppen går från skratt till gemenskap och insikt.

Kickoff & Teambuilding i Göteborg

Kickoff- & teambuildingsaktivitet i Göteborg

Kreativt samarbete

En workshop som boostar kreativiteten, engagemanget & samhörighetskänslan genom lustfyllda övningar. Detta leder till ett fokuserat, engagerat och tryggt arbetsklimat där anställda vågar utmana sig själva och varandra i nya sätt att tänka och handla.  


Workshopen passar i sammanhang där det är viktigt att bli bättre på att se möjligheter och lösa problem. Exempelvis som uppstartsaktivitet för kickoffen, teambuildingsdagen eller APTn.  

Ca tidsåtgång:

30 minuter till heldagar.

Gruppstorlek:

3 – 1 00

Pris:

Efter Ö.K

Användarområde:

Brainstorming och innovation, kommunikation och kroppsspråk, personalutveckling, samarbetsövningar arbetskultur, gruppbygge, social aktivitet, psykologisk trygghet och företagsevenemang.

Användartillfällen:

APT, konferenser, tema-dagar, teambuilding, kickoff, after work, underhållning och samarbetsträffar.

Rolig personalaktivitet Göteborg

Lekande lätt!

Hjalmar är professionell och inkännande. Trots att vi är 53 personer i personalen av blandade yrkeskategorier, gick det lekande lätt att följa Hjalmars instruktioner. Övningarna gav både insikter och inspirerade till eftertanke! Ett möte både med andra människor och med sig själv!  

Rolig personalaktivitet Göteborg

Bra uppbyggnad

Hjalmar var toppen. Professionell, startade försiktigt och byggde på. Det blev enkla, roliga samarbetsövningar i ett avslappnande möte med arbetskamraterna. Gjorde en bra koppling till vad man kan ta med sig hem. Jättebra!

Rolig personalaktivitet Göteborg

Eftertanke, insikt och samarbete

Det var roligt att ha Hjalmar hos oss idag. Mycket inbjudande, enkla, roliga övningar som gav eftertanke, insikt och samarbete. Lättsamma men givande övningar. Hjalmar är tydlig, inlyssnande och mycket duktig på det han gör!

5

års erfarenhet

150

föreställningar

200

workshops

Copyright © 2022 Hjalmar Hardestam | Om cookies