Kickoff- & teambuildingsaktivitet i Göteborg

Brainbreak!

Ge medarbetarna möjlighet att slappna av och dra på mungiporna. I Brainbreak! är fokus på att ha roligt och svetsas samman som grupp.


Kickoff & Teambuilding i Göteborg

Kickoff- & teambuildingsaktivitet i Göteborg

Brainbreak!

En teambildande och lustfylld personalaktivitet som skapar en positiv, bejakande och energifylld arbetsgrupp. Aktiviteten passar både för ett helt nybildat team som behöver få en bra start tillsammans eller för ett redan sammansvetsat gäng som vill ha en lättsam, annorlunda och utmanande aktivitet.


Personalaktiviteten passar bra för att snabbt svetsa samman eller stärka samhörighetskänslan hos en grupp människor.

Ca tidsåtgång:

30 minuter till heldagar.

Gruppstorlek:

3 – 1 00

Pris:

Efter Ö.K

Användarområde:

Brainstorming och innovation, kommunikation och kroppsspråk, personalutveckling, samarbetsövningar arbetskultur, gruppbygge, social aktivitet, psykologisk trygghet och företagsevenemang.

Användartillfällen:

APT, konferenser, tema-dagar, teambuilding, kickoff, after work, underhållning och samarbetsträffar.

Rolig personalaktivitet Göteborg

Fritt, framåt och frimodigt!

Vi, en grupp normalstela tjänstepersoner i olika åldrar, hade Hjalmar som inledning till en planeringsdag. Ett superbra sätt att kicka igång kreativitet och arbetsglädje. Vi hade roligt tillsammans och fick inspiration att tänka framåt, fritt och frimodigt.


Rolig personalaktivitet Göteborg

Kramp i mungiporna

Jätteroligt att göra något annorlunda med sina kollegor. Inget rätt eller fel, upplägget gör att alla törs delta, ingen är bättre eller sämre än någon annan. Vi har skrattat så mycket. Tack, du var jätteduktig!


Rolig personalaktivitet Göteborg

Ta oss ur comfortzonen

Hjalmar är en oerhört professionell och lyhörd ledare. Med sitt lugn och stora kunnande skapar han en gemensam respekt och tillit inom gruppen vilket gör det enkelt att komma ur sin 'comfort-zone'. Det var väldigt kul och frigörande!


5

års erfarenhet

150

föreställningar

200

workshops

Copyright © 2022 Hjalmar Hardestam | Om cookies