Kickoff- & teambuildingsaktivitet i Göteborg

Karlstad

Det ska vara enkelt och smidigt att skapa en positiv känsla i en grupp. Mina tjänster kräver ingen krånglig utrustning eller rekvisita. Jag kommer till er och det enda som behövs är en öppen yta.

Improviserad teater Karlstad

Kickoff & teambuildingsaktivitet

Karlstad

2018 flyttade jag tillbaks till Karlstad efter några år i andra städer och länder. Då gick jag med och blev ensembleledare för Karlstads Improvisationsteater Dramaverket. 2019 startade jag Dramaverkets kursverksamhet och hann hålla ett tiotal kurser innan jag flyttade till Göteborg sommaren 2021.


Jag är hemkär och gör återkommande besök. Jag håller både kurser och spelar improviserade teaterföreställningar. Självklart kommer jag gärna och håller en personalaktivitet på er kickoff eller teambuildingsdag!


Rolig personalaktivitet Göteborg

Fritt, framåt och frimodigt!

Vi, en grupp normalstela tjänstepersoner i olika åldrar, hade Hjalmar som inledning till en planeringsdag. Ett superbra sätt att kicka igång kreativitet och arbetsglädje. Vi hade roligt tillsammans och fick inspiration att tänka framåt, fritt och frimodigt.


Rolig personalaktivitet Göteborg

Kramp i mungiporna

Jätteroligt att göra något annorlunda med sina kollegor. Inget rätt eller fel, upplägget gör att alla törs delta, ingen är bättre eller sämre än någon annan. Vi har skrattat så mycket. Tack, du var jätteduktig!


Rolig personalaktivitet Göteborg

Ta oss ur comfortzonen

Hjalmar är en oerhört professionell och lyhörd ledare. Med sitt lugn och stora kunnande skapar han en gemensam respekt och tillit inom gruppen vilket gör det enkelt att komma ur sin 'comfort-zone'. Det var väldigt kul och frigörande!


Copyright © 2022 Hjalmar Hardestam | Om cookies