Kickoff- & teambuildingsaktivitet i Göteborg

Göteborg

Det ska vara enkelt och smidigt att skapa en positiv känsla i en grupp. Mina tjänster kräver ingen krånglig utrustning eller rekvisita. Jag kommer till er och det enda som behövs är en öppen yta.

Improkom Göteborg

Kickoff & teambuildingsaktivitet

Göteborg

Jag bor och är verksam improvisatör i Göteborg. Jag håller kurser i improvisationsteater hos de två improvisationsteatrarna Improverket och Gbgimpro.


Jag spelar även kontinuerliga föreställningar med tre olika grupper: Blink, Arsenik och Primalimpro.

Rolig personalaktivitet Göteborg

Fritt, framåt och frimodigt!

Vi, en grupp normalstela tjänstepersoner i olika åldrar, hade Hjalmar som inledning till en planeringsdag. Ett superbra sätt att kicka igång kreativitet och arbetsglädje. Vi hade roligt tillsammans och fick inspiration att tänka framåt, fritt och frimodigt.


Rolig personalaktivitet Göteborg

Kramp i mungiporna

Jätteroligt att göra något annorlunda med sina kollegor. Inget rätt eller fel, upplägget gör att alla törs delta, ingen är bättre eller sämre än någon annan. Vi har skrattat så mycket. Tack, du var jätteduktig!


Rolig personalaktivitet Göteborg

Ta oss ur comfortzonen

Hjalmar är en oerhört professionell och lyhörd ledare. Med sitt lugn och stora kunnande skapar han en gemensam respekt och tillit inom gruppen vilket gör det enkelt att komma ur sin 'comfort-zone'. Det var väldigt kul och frigörande!


Copyright © 2022 Hjalmar Hardestam | Om cookies